boost of energy logo

Over mijzelf

 

 

brigitte delienIk ben Brigitte Deliën, echtgenote en moeder van twee prachtige kinderen.

Al mijn leven lang ben ik “verlegen” genoemd. Ik wist nooit goed wat ze ermee bedoelden. Maar pakte het op als “ik zal wel niet goed genoeg zijn”. Later begreep ik dat het mijn onzekerheid was waarover ze spraken. Ik keek altijd eerst héél lang de kat uit de boom. Bij volwassenen die zich de meerdere voelden was ik altijd heel stil. Ik paste mij eigenlijk aan, aan de persoon die ik voor mij had. Kortom, ik blijk hooggevoelig.

Maar al snel had ik een muurtje om mij heen gebouwd. Ik liet me te vaak kwetsen. En dat muurtje werd alsmaar dikker en dikker. Totdat het tijd werd om het af te laten brokkelen. Dat moment kwam in 2005, twee jaar na afronding van mijn Pabo opleiding. Ik had zin om weer een opleiding te gaan doen. Deze keer werd ik deze richting uit getrokken, een opleiding waarbij je meteen allerlei blokkades kon verwijderen bij jezelf.

Twee jaar lang heb ik de opleiding tot Ondévit therapeute gevolgd. Er kwam zoveel informatie op mij af dat ik daarna besloot de Nei opleiding erachteraan te gaan doen. Hierdoor kon ik alles beter plaatsen en ook daar werden blokkades meteen weggepoetst, heerlijk.

Een mede-cursist was Eenheidsheler en ik kreeg een heerlijke behandeling van haar. Die energie voelde zo goed, dat ik ook daar de opleiding van gevolgd heb. Gevolgd door de Healing Codes en Soul-Body-Fusion. Daarna heb ik de MUM gedaan (een soort van toveren met energie) en iets soortgelijks, wat ik de MEMM noem. Mijn Eigen Matrix Methode waarmee ik, in combinatie met de zeer goede doorstroming in mijn handen, graag werk. Ik verwerk er ook graag de methodes in die ik via de “Mahatma de Avatar van Synthese”, Basic Healer Class heb geleerd. Verder ben ik in het bezit van een diploma medische basiskennis.

Ik ga nog graag naar de maandelijkse oefenavonden om in contact te blijven met collega’s en weer nieuwe ideeën op te doen.

Verder werk ik sinds 2003 in het basisonderwijs. Dat ik leerkracht zou gaan worden was duidelijk, ik hou teveel van kinderen. Toch heb ik ervoor moeten knokken om het waar te maken. Maar het is gelukt en ik ben nog steeds met plezier aan het invallen op scholen.

 

* wil jij meer weten over chakra's en aura's, neem dan een kijkje op mijn andere website waar meer uitleg daarover gegeven staat, aquamora.nl Of geef je op voor mijn huiskamerlezing daarover.

 

 

Samen gaan wij jouw minderwaardigheidsgevoel omzetten in een positief zelfbeeld.
brigitte delien

ik ben liefde

 

GRATIS

meditatie met positieve affirmaties, die je helpen van jezelf te houden.

DOWNLOAD JE MEDITATIE

Tevens ontvang je dan maandelijks een "in je kracht staan tip" in je mailbox, na mijn pauze hierin!.