boost of energy logo

Over mijzelf

 

 

brigitte delienIk ben Brigitte Deliën, echtgenote en moeder van twee prachtige kinderen.

Ze noemden mij vroeger verlegen, zelf zag ik dat niet zo. Ik heb wel al jong een flinke muur om mij heen getrokken om niet geraakt te worden door de buitenwereld. Mijn minderwaardigheidsgevoel was groot, het gevoel het toch nooit goed genoeg te doen. Mij vinden ze toch niet leuk. En dat werd dan in mijn ogen ook altijd bevestigd. Ik voelde mij altijd het slachtoffer. Het maakte mij onzeker. Kortom, ik ben o.a. wat dat betreft een echte ervaringsdeskundige. Ook heb ik al jong met rouw/verlies, en daarmee samenhangend verdriet, boosheid en een schuldgevoel te maken gehad.

Ook via mijn eigen kinderen heb ik veel kunnen leren, dat is een mooie spiegel geweest voor mij.

Buiten het ervaringsdeskundige zijn heb ik veel met kinderen gewerkt. Te beginnen bij vrijwillig zwemlessen geven in mijn jeugd. Om vervolgens twee seizoenen skilessen te geven in Oostenrijk aan kleine kinderen. Dat was een geweldige tijd. Tussendoor heb ik op een kinderkamp in Amerika gewerkt. Daarna heb ik op Center Parcs gewerkt in het zwembad.

Later ben ik de Pabo gaan volgen in deeltijd. In 2003 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik als invalleerkracht. Ik heb dus legio verschillende klassen en kinderen gezien. Ook heb ik diverse manieren van lesstof aanbieden op al die verschillende scholen en van al die verschillende leerkrachten gezien.

Helaas heb ik te weinig tijd op de scholen om een kind echt te kunnen helpen. Vandaar dat ik heb besloten dat in mijn eigen praktijk te gaan doen.

En wel als “oma Brigitte”.

Oma staat voor veiligheid.
Oma staat voor aandacht.
Oma staat voor liefde.
Oma staat voor geborgenheid.
Oma staat voor mogen zijn wie je bent.

Kortom, bij een oma voel je je thuis. Bij een oma vind je het fijn om je verhaal te mogen doen. Juist omdat je je welkom, veilig en vertrouwt voelt. En dat is wat ik allemaal te bieden heb. Een goed en fijn uitgangspunt om tot een mooi resultaat te komen.

 

 

Samen gaan wij jouw ongewenste situatie omzetten naar een gewenste situatie. Met tools voor de toekomst.
brigitte delien

ik ben liefde

 

GRATIS

meditatie met positieve affirmaties, die je helpen van jezelf te houden.

DOWNLOAD JE MEDITATIE

Tevens ontvang je dan maandelijks een "in je kracht staan tip" in je mailbox, na mijn pauze hierin!.