boost of energy logo

Diensten

 

Buiten het feit dat ik kindercoach ben, kan ik ook op een andere manier helpen.

Uniek aanbod:

Dan is dit aanbod geschikt voor jouw kind.

Via een foto of via Skype ga ik de healing geven. We spreken samen een tijd af waarop de healing gegeven dan wel ontvangen gaat worden. Kinderen t/m 4 jaar raad ik aan om op schoot te nemen. Zo kan de energie via de ouder de aarde in stromen.

Ik tune in of er een Eenheidsheling, Soul-Body-Fusion of Arcturianen healing nodig is.

Ik ben invalleerkracht maar hoop met bovenstaande jou en je kind werkelijk te mogen helpen. Zodat het meer zelfvertrouwen krijgt en zin in het leven hier op aarde. Noot: kinderen spiegelen vaak de ouders. Wellicht is de werking langduriger als ook de ouder een behandeling ondergaat.

Bij interesse stuur een mail naar info@boostofenergy.nl.
Vermeld je telefoonnummer en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 

Ervaar liefde voor jezelf en vriendschappen in je leven.

Wil jij als ouder, net als ik heb gedaan, dat muurtje om je heen af laten brokkelen? Je prettiger en veel meer ontspannen in je lijf voelen? Je niet zo snel meer druk maken om iets? Je mening durven geven, naar feestjes durven gaan en contact met anderen maken?

Ik werk met verschillende energieën uit het universum. Net zoals bij een mobiel, je ziet het niet maar ze (mijn helpers uit het universum) zijn er wel. Er zijn mensen die ze kunnen zien, voelen of horen. Ik voel aan mijn handen wanneer ze aanwezig zijn. Ik werk als een zendmast. Ik ontvang de energie en die mag ik aan jou doorgeven. Die energie is van een hogere frequentie dan jouw eigen energie op dat moment is, zodat jouw lichaam de energie krijgt om zich te herstellen. Jouw zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. Wat je vervolgens met die nieuwe energie doet, is aan jou. Soms heeft het wat tijd nodig om te integreren en heb je een herhaling nodig, de angst is dan mogelijk te groot om de verandering daadwerkelijk door te zetten.

Maar je ontvangt die energie en die hoeveelheid die jij nodig hebt. Jouw ziel, jouw hoger zelf is daar leidend in. Verder ga ik op zoek naar de kern, zit die in dit leven of wellicht in een vorig leven. Ook kan het te maken hebben met de generatielijn. En welke emotie hoort daarbij? Zodat je die emotie kunt gaan verwerken om uiteindelijk los te gaan laten.

Kom je een eerste keer dan ga ik eerst je heup e.d. rechtzetten. Daarmee laat ik je meteen de energie ervaren waarmee gewerkt wordt. Hierdoor duurt de eerste sessie wat langer, 45 minuten voor € 45,-. Vervolgsessies duren een half uur en kosten € 30,-.

Anderen “dwingen” (familie) om dit te gaan doen heeft geen zin, je moet er echt zelf aan toe zijn om het anders aan te willen gaan pakken. En echt, ik weet hoe moeilijk het is om met je handen op je rug te staan en niks te mogen doen. Maar het werkt niet als de ander niet wil veranderen. Stimuleren mag natuurlijk altijd.

P.s.: dit staat los van de kindercoaching!

 

 

brigitte deliën Boost of energy
Brigitte Deliën
tel.: 06-171 3535 8

info@boostofenergy.nl

 

 

Graag nodig ik je uit om je in te schrijven voor mijn maandelijkse tips om in je kracht te staan. Je ontvangt hem dan vanzelf maandelijks via e-mail. Schrijf je hier in!

 

 

Tevens ontvang je dan mijn GRATIS meditatie. Zodat je jezelf goed genoeg gaat vinden, wat je helpt in je kracht te komen staan!

 

P.s.:  ik zou het erg waarderen als jij een afspraak maakt met mij. Ik kijk met plezier naar onze samenwerking uit!

 

Het is nooit te bedoeling te stoppen met je behandeling bij de (huis)arts en/of specialist. Stoppen met medicatie alleen in overleg met de eigen arts.

 

Samen gaan wij jouw ongewenste situatie omzetten naar een gewenste situatie. Met tools voor de toekomst.
brigitte deliën

ik ben liefde

 

GRATIS

meditatie met positieve affirmaties, die je helpen van jezelf te houden.

DOWNLOAD JE MEDITATIE

TSamen gaan wij jouw ongewenste situatie omzetten naar een gewenste situatie. Met tools voor de toekomst. kracht staan tip" in je mailbox, na mijn pauze hierin!.