boost of energy logo

Aanpak

 

Ik wil je graag hulp bieden hoe je nog beter met je kind om kunt gaan. De kinderen van nu zijn vaak erg gevoelig en raken snel overprikkelt. Ze hebben een andere aanpak nodig dan die wij als ouders zelf gewend zijn. Daarin zou ik je graag handvatten geven zodat er meer rust gaat komen. Zowel voor de ouders als het kind. Als de leerkracht ervoor open staat kunnen we ook daarmee in gesprek gaan om hem of haar handvatten aan te reiken om beter met jouw kind om te kunnen gaan.

Jouw kind is vaak ook een spiegel voor jou. Als jij zo reageert, dan gedraagt het kind zich ook zo. Natuurlijk gaat dit volkomen onbewust bij het kind. Ik laat jou liefdevol en zonder oordeel, die spiegel zien die jouw kind je aanreikt zodat je er anders mee om kunt gaan. Want vaak kun je zelf niet (meer) in die spiegel kijken.

Na aanleiding van een vragenlijst kan ik al wat dingen opmaken. In de sessie zelf wil ik dichter naar het kind toekomen door middel van spel in samenwerking met communicatie. Door het spel zit het kind en/of ouder meer in zijn of haar gevoel en is communiceren makkelijker. Er kunnen diverse spelvormen aan bod komen. Vaak zal ik beginnen met het Coachee-spel, daarmee komen we al meer te weten. Binnen dit spel zitten al diverse creatieve vormen. Door creatief bezig te zijn kom je dichter bij je gevoel, waardoor je makkelijker bij de antwoorden in jezelf komt.

Met veel aandacht en liefde voor het kind gaan we de coaching starten. Daardoor zal er snel een goed contact met het kind ontstaan.

Kinderen die jonger zijn dan 9 jaar, daarmee werk ik met de ouders. Dit omdat het kind zich nog identificeert met de ouder. Rond het negende jaar zit het kind in een ik-bewustzijn en gaat het meer los komen van de ouders. Vandaar dat ik alleen kinderen van 9 en ouder persoonlijk in de praktijk zie.

De eerste ontmoeting is altijd alleen met de ouders, na toestemming en goedkeuring starten we na de eerste oudersessie, met de sessies met het kind zelf.

 

Wil jij meteen een afspraak maken of informatie vragen? Ik ben Brigitte en je kunt me ->

bellen: 06-171 3535 8

of een mailtje sturen: info@boostofenergy.nl

 

 

 

 

 

Samen gaan wij jouw ongewenste situatie omzetten naar een gewenste situatie. Met tools voor de toekomst.
brigitte deliën

ik ben liefde

 

GRATIS

meditatie met positieve affirmaties, die je helpen van jezelf te houden.

DOWNLOAD JE MEDITATIE

Tevens ontvang je dan maandelijks een "in je kracht staan tip" in je mailbox, na mijn pauze hierin!